Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfilms over verandering in organisaties. Een krachtige interventie om de inhoud en betekenis van een verandering over te brengen. Dat is wat wij kunnen maken voor u.


Voor klanten als UWV WERKbedrijf, Ministerie van Defensie, Gemeente Groningen, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Politie Regio Twente en vele andere hebben we al films gemaakt. Deze werden vertoond op momenten die ertoe deden: een werkbezoek van de Minister, een presentatie voor de Raad van Bestuur of bij de start van een reorganisatie. 

Ketensamenwerking in de praktijk

Samenwerking tussen de ketenpartners Politie, Jeugdzorg, Justitie en HALT is complex. Voor deze partijen hebben wij hun geslaagde samenwerking in beeld gebracht.

Lastige aspecten van de samenwerking worden in beeld gebracht hoe  behouden we de vertrouwelijkheid van gegevens? Hoe vullen we het praktisch in? Bekijk de film hieronder.


Combinatie van video interviews, fotografie, soundscape en grafische elementen.

De film is voor het eerst vertoond tijdens congres voor jeugdagenten, daarna toegepast op de Politieacademie.

Co-productie met Aad van Vliet

Meer zien?

Raamwerkproducties is het bedrijf van Rutger van Raamsdonk. Als ondernemer werkt Rutger samen met inhoudelijk en creatief specialisten om het best werkbare resultaat te bereiken


Wilt u meer informatie?

Neem contact op voor een eerste gesprek.